Veelgestelde vragen

Waar wordt de massage gegeven?

 • Er zijn 2 mogelijkheden. Massages, Treatments en klachtbehandeligen worden in de praktijk in Wierden gegeven. De praktijk is sfeervol ingericht en straalt rust en warmte uit. De ruimte is altijd verwarmd tot minimaal 23 graden. In de koude periodes van het jaar zijn ook de massagetafels verwarmd. De verlichting wordt gedimd en op de achtergrond hoor je rustige muziek, aangepast aan de Massage of Treatment.
 • Massages kunnen ook thuis gegeven worden. Het is dan wel noodzakelijk dat er ruimte is om de massagetafel neer te zetten. Voor sfeervolle muziek wordt gezorgd. Je hoeft zelf niet voor handdoeken te zorgen.

 

Ik wil een massage omdat ik zo'n last heb van mijn schouders en nek. Hoe vaak moet ik een massage nemen?

 • Afhankelijk van je wensen, klachten en financiële mogelijkheden adviseren wij minimaal 1 week tussen de behandelingen te houden. We kunnen hier ná je eerste behandeling meer uitleg over geven. Na verloop van tijd is je lichaam gewend aan de massages en hebben we de grootste obstakels weggehaald. Je kan dan overwegen om over te gaan naar een maandelijkse onderhoudsmassage. Voor het gehele traject kun je een voordelige strippenkaart aanschaffen.

 

Wordt ik door een man of door een vrouw gemasseerd?

 • Alle Massages, Treatments en klachtbehandelingen worden uitgevoerd door Ron, een man. Tijdens een duo massage verzorgen Anita of Daisy de tweede massage. Zo worden jullie dus gemasseerd door een man en een vrouw.

 

Moet ik helemaal bloot?

 • Dat mag, maar hoeft niet. Bij Massages en Treatments kun je je ondergoed aanhouden. Wat niet gemasseerd wordt is bedekt met een handdoek.
 • Vind jij het zelf prettig om geheel bloot te liggen tijdens een Massage of Treatment, dan mag dat. De Treatment Ceylon beleef je overigens  het best als je geen ondergoed aan hebt. Tijdens een Bloot Gewoon Massage lig je uiteraard wel zonder ondergoed op de massagetafel.
 • Voor een klachtbehandeling is het niet nodig om je helemaal uit te kleden. Bij het losmaken van je spieren in je schouders en nek, hoeft alleen de rug ontbloot te worden. Het bh-bandje kan losgemaakt worden op het moment dat je op de massagetafel ligt.

 

Worden massages of klachtbehandelingen vergoedt door de zorgverzekering?

 • Nee, helaas niet.

 

Zijn er ook abonnementen of strippenkaarten verkrijgbaar?

 • Kom je vaker voor een klachtbehandeling of wil je maandelijks een ontspannende massage, dan is een strippenkaart of een abonnement altijd voordeliger. Er zijn vele mogelijkheden die allemaal op de pagina's Strippenkaarten en Abonnementen worden uitgelgd.

 

Ik heb een afspraak geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

 • Als je een afspraak gemaakt hebt, krijg je binnen enkele minuten een mail met de bevestiging. Heb je geen mail gekregen, dan is er iets niet goed gegaan. Neem even contact op, telefonisch of via Whatsapp, en we lossen het probleem op.
 • Heb je betaald tijdens je boeking, dan krijg je hiervan een aparte mail met de betaalde factuur in pdf.

 

Ik heb een cadeaubon gekregen. Hoe wissel ik die in?

 • Maak je online een afspraak, dan boek je deze zonder te betalen. Je hoeft geen code in te vullen. Neem je cadeaubon mee naar je afspraak en ga lekker genieten van je massage.
 • Maak je je afspraak telefonisch of via Whatsapp, geef dan door dat je een cadeaubon hebt. Neem ook dan je cadeaubon mee naar je afspraak.

 

Zit jouw vraag er niet bij?

 • Stel deze dan met onderstaand formulier.

 

Abonnementen

Naam  
E-mail  
Wat wil je vragen?