Over ons

 

Je zou misschien denken dat mijn naam Ben Cura is. Dat is niet zo. Mijn naam is Ron Woelk. Vrij vertaald betekent BenCura Goede Zorg.

 

In 2018 ben ik officiëel begonnen als masseur. Vóór die tijd gaf ik massages bij mij thuis. Ik vond dat ik dat niet professioneel kon aanbieden door de massages te geven op een slaapkamer, ingericht als massage kamer.

Foto: Treatment Mahayana

In het voorjaar van 2018 kwam er een ruimte beschikbaar in de Health & Beauty Corner in Wierden. Deze kans heb ik aangepakt en ben mijn praktijk daar in de loop der jaren steeds verder gaan ontwikkelen. Op dit moment bied ik een ruim aanbod aan massages en klachtbehandelingen. Om zover te komen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Een belangrijke basis is de opleiding Sportmassage, omdat hierbij veel over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam wordt geleerd. Daarnaast veel cursussen gevolgd zoals massage bij fibromyalgie, massage tijdens de zwangerschap en klachtbehandelingen, maar ook cupping massage, zorgmassage en massage met magnesium én de trainingen bij Wellnessresort De Veluwse Bron (Treatments).

 

Het is ook mogelijk om duo massage te boeken. Daarvoor heb je 2 masseurs nodig. Daarom werk ik samen met Daisy en Anita. Afhankelijk van de beschikbaarheid worden jullie dus gemasseerd door mij en door één van de beide dames.

 

Zoals je op deze website ziet zijn er vele mogelijkheden voor ontspanning en klachtbehandelingen. Ron is degene die alles wat op deze site staat aanbiedt. Samen met Daisy en Anita liggen de accenten vooral op duo ontspanningsmassages en -arrangementen en op duo massages met magnesium

 

 

In het voorjaar van 2018 kwam er een ruimte beschikbaar in de Health & Beauty Corner in Wierden. Deze kans heb ik aangepakt en ben mijn praktijk daar in de loop der jaren steeds verder gaan ontwikkelen. Op dit moment bied ik een ruim aanbod aan massages en klachtbehandelingen. Om zover te komen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Een belangrijke basis is de opleiding Sportmassage, omdat hierbij veel over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam wordt geleerd. Daarnaast veel cursussen gevolgd zoals massage bij fibromyalgie, bij zwangerschap en klachtbehandelingen, maar ook cupping massage, zorgmassage en massage met magnesium én de trainingen bij Wellnessresort De Veluwse Bron (Treatments).

 

In 2020 kwam ik in contact met Birgit Pernetta. Wij kwamen erachter dat we dezelfde passie hadden voor massages en ook over de manier van massage geven zaten we op één lijn. Birgit heeft een massagestudio in Enschede en heeft zich ontwikkeld tot een masseur waarbij ontspanning en aandacht hoog in het vaandel staan. Samen geven we één keer per week duo massages en -arrangementen.

 

Zoals je op deze website ziet zijn er vele mogelijkheden voor ontspanning en klachtbehandelingen. Ron is degene die alles wat op deze site staat aanbiedt. Samen met Birgit liggen de accenten vooral op duo ontspanningsmassages en -arrangementen en op massages met magnesium plus infrarood deken