BenCura Massages en Treatments biedt diverse massages aan, maar ook luxe behandelingen waarbij, afhankelijk van de behandeling, een reiniging, bodyscrub, pakking van de rug of verzorgende behandeling met sheabutter zijn inbegrepen. Dit zijn de zogenaamde Treatments.

 

 

Wellness massage

Bij Bencura Massages en Treatments staat ontspanning centraal. Je hoofd lichter maken is wat er op de massagetafel gebeurt. Loslaten, omdat het dagelijks leven je al genoeg stress oplevert. Tijdens een massage geniet je in luxe van rust, warmte en stilte. Dit kan zowel op een ontbloot lichaam als over de kleding heen.

 

Drukte, spanning en stress hopen zich vaak op in de schouders en rug. Massage geeft je een verbeterde nachtrust, verlicht hoofdpijn en zorgt voor minder pijn en stijfheid.

Gedurende 60 minuten krijg je een massage van de voor- en/of achterzijde van je lichaam. Handen en voeten krijgen, indien gewenst, ook de nodige aandacht.

 

Tijdens een 90 minuten durende massage is een hoofd- en gezichtsmassage inbegrepen. Deze zachte massage wordt met de handen en vingers uitgevoerd. Niet alleen het hoofd en het gezicht worden gemasseerd, maar ook de nek en schouders. Deze massage zorgt voor een nog diepere ontspanning van lichaam en geest.

 

Een full body massage is mogelijk gedurende 90 of 120 minuten. Dit is een volledige lichaamsmassage van top tot teen. Je ligt hierbij volledig ontbloot op een verwarmde massagetafel. Waarom helemaal bloot? Tijdens deze massage worden strijkingen toegepast die beginnen bij de voeten en helemaal doorgaan tot en met de vingertoppen. Voor- en achterzijde, armen en benen, handen en voeten, en hoofd en gezicht worden tijdens deze massage mooi en rustig  gemasseerd. Liever iets korter? Kies dan voor de Bloot Gewoon Massage van 60 minuten.

 

Duo-massage

Wil je samen met je partner, een vriend of vriendin of de buurman of buurvrouw gemasseerd worden? Boek dan een duo-massage. Jullie worden dan gelijktijdig gemasseerd, ieder door een eigen masseur, in dezelfde ruimte. Een afspraak plan je makkelijk en snel door in onderstaande agenda de beste dag en tijd voor jullie samen te kiezen.

of kiezen voor een luxe arrangement van 2, 2½ of 3 uur

Massage thuis?

Ook dat kan. Deze massage is nog niet online te boeken. Neem even contact op door te bellen of te appen. Een whatsapp knop vind je onderaan deze pagina (niet bij weergave op tablet of iPad).

 

Prijzen

  • Massage van 60 minuten € 59, strippenkaart voor 4 massages € 216
  • Massage van 90 minuten € 79
  • Massage van 120 minuten € 94
  • Massage thuis 60 minuten € 68
  • Duo massage 60 minuten € 59 per persoon
  • Duo massage 90 minuten € 79 per persoon
  • Abonnementen voor 1 of 2 keer per maand een massage. Kijk op deze pagina voor een uitgebreide uitleg.

 

 

Afspraak maken

En afspraak maken doe je door contact op te nemen of door in de online agenda de gewenste dag en tijd voor jezelf te reserveren.

 

Massage tijdens een burn-out? Een massage geeft absoluut een positieve bijdrage aan het rustig worden in je hoofd en het algemeen welzijn. Hierbij kunnen ook emoties loskomen. Deze emoties hebben zich in de loop van jaren in het lichaam opgeslagen. Een goede massage zorgt er daarnaast ook voor dat je beter kan slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten.

 

Massage is onder andere toe te passen bij:

Burn-out

ADHD

Anorexia

duo massage

  Afspraak maken

Massages