De kracht van magnesium

 

Magnesium is onmisbaar voor het welzijn van lichaam en geest. Het speelt een hoofdrol in meer dan 300 lichaamsprocessen en zorgt voor geestelijke rust en meer energie. Veel mensen hebben zonder het te weten een magnesiumtekort. Omdat opname van magnesium via de huid heel effectief is, is de combinatie met wellness- of klachtbehandelingen ideaal. Wij zorgen er tijdens jouw moment voor jezelf voor, dat je niet alleen ontspant en tot rust komt, maar ook ontstresst, herstelt en veel meer energie krijgt.

 

Magnesium bij spierklachten en -krampen

Magnesium zorgt voor het ontspannen van spieren en helpt bij kramp en vastzittende spieren.  Dáárom gebruiken wij magnesium.

Lees meer over magnesium bij spierklachten en -krampen

Magnesium bij reumatische klachten

Reumatische aandoeningen zoals artrose, artritis, osteoporose en fibromyalgie kunnen gevolgen zijn van een langdurig magnesiumtekort.

Lees meer over magnesium bij reumatische klachten

Magnesium bij restless-legs syndroom

Het restless-legs-syndroom is een hinderlijke aandoening die relatief vaak voorkomt. Klachten bij deze aandoening kunnen een trekkend, tintelend of rusteloos gevoel geven in de benen.

Lees meer over magnesium bij rusteloze benen

Magnesium bij zwangerschap

Magnesium kan tijdens een zwangerschap op verschillende manieren gebruikt worden. Door de groei van de foetus vraagt het lichaam naar extra magnesium. Ook kan een magnesiumbad zorgen voor meer ontspanning tijdens de zwangerschap.

Lees meer over magnesium tijdens de zwangerschap

Magnesium bij hoofdpijn en migraine

Magnesium heeft een ontspannende werking op het hoofd- en de nekspieren. Hierdoor kan Permsal verlichting bieden bij veel gevallen van hoofdpijn.

Lees meer over magnesium bij hoofdpijn en migraine

Magnesium bij huidaandoeningen

Magnesium heeft een positief effect op de huid. Het verbetert de elasticiteit en zorgt voor voldoende vocht. Magnesium kan klachten van huidaandoeningen verminderen.

Lees meer over magnesium bij huidaandoeningen