Stoelmassage voor bedrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom stoelmassage

 

Stoelmassage wordt de laatste jaren steeds vaker gegeven in het bedrijfsleven. Dit ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. Werknemers krijgen het gevoel dat ze gewaardeerd worden, dat het er niet alleen om gaat dat 'de baas' geld verdient, maar ook dat er zorg is voor de werknemer.

 

Wat houdt stoelmassage in

 

Stoelmassage is een 20 minuten durende massage die zowel een ontspannend als stimulerend effect heeft. De drukpuntentechniek die wordt gebruikt is afkomstig uit de Japanse Shiatsu en wordt uitgevoerd met de armen, handen en de vingers. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel.

 

Stoelmassage is zeer geschikt voor mensen die veel achter een computer werken, regelmatig hoge werkdruk ervaren, veel in dezelfde houding zitten en lichamelijk zwaar werk verrichten.

Voordat de masseur begint met de massage, zal hij kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden. Je kunt dan aangeven of je last hebt van bepaalde spieren of dat je bijvoorbeeld spierpijn of een blauwe plek hebt.

 

Voordelen voor de werkgever

 

  • Kostenbesparend omdat er preventief aan gezondheidsbevordering wordt gewerkt

  • Stoelmassage is fiscaal aftrekbaar, mits dit onderdeel uitmaakt van het arbo-plan, de massages tijdens werktijd plaatsvinden én de werknemer geen eigen bijdrage betaalt

  • Voorkomen is beter dan genezen: gemiddeld kost een zieke werknemer per dag € 250 (bron: ArboNed)

  • Werknemers voelen zich gewaardeerd, dit komt de werksfeer ten goede

 

Stoelmassage in úw bedrijf?

 

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op één stoelmassage per maand en bij minimaal 6 medewerkers.

 

Tarief bij een contract van 12 maanden: € 16  per medewerker/massage

Tarief bij een contract van   6 maanden: € 17  per medewerker/massage

Tarief bij een contract van   3 maanden: € 18  per medewerker/massage

 

Tarief bij eenmalige opdracht: € 55 per uur

 

Over deze bedragen wordt 21% BTW gerekend.

 

Voor het aanvragen van een offerte vult u onderstaand formulier in. U ontvangt de offerte binnen uiterlijk 2 dagen. 

 

Stoelmassage voor uw bedrijfsfeest, beurs of open dag

 

Stoelmassage is ook geschikt om aan te bieden tijdens uw bedrijfsfeest, op een beurs of open dag. Er zijn altijd mensen die zeggen: "dat wil ik ook". Door de lage drempel zullen mensen een plaatsje op de stoel durven nemen. Op beursen en open dagen trekt het de aandacht van potentiële klanten.

 

De kosten worden bepaald door het aantal uren dat u gebruik wilt maken van de stoelmassage.

Prijs per uur: € 55. Over dit bedrag wordt 21% BTW gerekend. Bijkomende kosten mede afhankelijk van de locatie. Denk hierbij aan parkeerkosten en reiskosten (25 cent per kilometer).

 

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en vermeld bij 'Uw vragen of opmerkingen" hoeveel uur u gebruik wilt maken van stoelmassage en wat de locatie is waar deze plaats moet vinden. U ontvangt binnen uiterlijk 2 dagen een passende offerte.

Naam bedrijf  
Naam contactpersoon  
Adres   
Plaats  
E-mail  
Aantal werknemers voor stoelmassage  
Contractduur  
Uw vragen of opmerkingen