Stoelmassage

Wat is stoelmassage.

 

De drukpuntentechniek die wordt gebruikt is afkomstig uit de Japanse Shiatsu en wordt uitgevoerd met de handen en de vingers. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel.

 

Voor wie is stoelmassage geschikt.

 

Stoelmassage is zeer geschikt voor mensen die veel achter een computer werken, regelmatig hoge werkdruk ervaren, veel in dezelfde houding zitten en lichamelijk zwaar werk verrichten.

Een stoelmassage duurt 30 minuten. Voordat de masseur begint met de massage, zal hij kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden. Je kunt dan aangeven of je last hebt van bepaalde spieren of dat je bijvoorbeeld spierpijn of een blauwe plek hebt.

 

Kennismaken met stoelmassage?

 

Wil je meer weten over stoelmassage of zou je graag een stoelmassage op je werk willen? Neem dan contact op met BenCura Massage en Treatments.

 

Prijzen

 

  • € 32 voor een stoelmassage van 30 minuten (in de praktijk)

 

  • € 42 voor een stoelmassage thuis voor 1 persoon
  • € 72 voor een stoelmassage thuis voor 2 personen
  • € 96 voor een stoelmassage thuis voor 3 personen
  • €116 voor een stoelmassage thuis voor 4 personen
  • Bij 5 personen of meer € 20 extra per persoon

 

Afspraak maken

Voor het maken van eenafspraak in de praktijk, kun je gebruik maken van onderstaande omlone agenda. Je kunt ook persoonlijk contact opnemen door te bellen of te appen.

 

Wil je graag thuis, tijdens een tuinfeest of welke gelegenheid dan ook, stoelmassage thuis, neem dan even contact op. Zo kunnen we afstemmen wat het beste voor je uitkomt.

 

Stoelmassage is toch alleen voor bedrijven?

 

Stoelmassage wordt vaak gegeven in het bedrijfsleven. Op kantoren wordt stoelmassage ingezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer.

BenCura Massages en Treatments biedt deze massagevorm niet alleen aan aan bedrijven en op kantoren. Stoelmassage is voor iedereen toegankelijk in de praktijk in Wierden. Stoelmassage liever thuis? Ook dat is mogelijk. Neem even contact op of boek online je stoelmassage onderaan deze pagina.