Gewoon Bloot Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is niet vanzelfsprekend dat als je naar een masseur gaat, dat je je helemaal moet uitkleden voor een massage. Zeker niet als je voor de eerste keer komt voor een massage. Toch is het helemaal niet raar of ongewoon. De mooiste massages en de beste beleving ervan, zijn massages zonder kleding.

 

Omdat je helemaal bloot ligt, is de massageruimte royaal verwarmd*. Ook de massagetafel is lekker warm en we gebruiken warme olie. 

 

Tijdens een 60 minuten durende massage wordt de gehele achterzijde gemasseerd, van top tot teen. Voeten en benen, rug en schouders, armen en handen, nek en hoofdhuid. Nadat je helemaal bent ingemasseerd met warme olie, zal de milde massage je naar een diepe ontspanning brengen. Is een uur massage niet genoeg? Kies dan voor een 90 of 120 minuten durende massage. Hierbij krijg je naar wens een gezichtsmassage en worden de borst of decolleté, de buik, de armen en benen ook gemasseerd. Kenmerkend voor deze massages zijn de lange, rustige en golvende strijkingen. Een mooie massge voor de echte massage liefhebber.

 

*niet tijdens de zomermaanden

 

Prijzen

  • Massage van 60 minuten € 59
  • Massage van 90 minuten € 79
  • Massage van 120 minuten € 94

 

Afspraak maken

En afspraak maken doe je makkelijk in onderstaande agenda.

 

Massage tijdens een burn-out? Een massage geeft absoluut een positieve bijdrage aan het rustig worden in je hoofd en het algemeen welzijn. Hierbij kunnen ook emoties loskomen. Deze emoties hebben zich in de loop van jaren in het lichaam opgeslagen. Een goede massage zorgt er daarnaast ook voor dat je beter kan slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten.

 

Massage is onder andere toe te passen bij:

Burn-out

ADHD

Anorexia