3 in 1 Magnesium Massage Pakket

 

Leuk als je niet elke keer dezelfde behandeling wil, is het 3 in 1 Magnesium Massage Pakket. Dit pakket bestaat uit 3 Magnesium behandelingen:

  • Massage met magnesium en scrub (60 minuten)
  • Magnesium massage incl. pakking in infrarood deken (90 minuten)
  • Magnesium Energie Boost (3 uur)

 

Je krijgt dus 3 keer een Magnesium behandeling. Dat hoeft niet in één keer, je hebt hier 6 maanden de tijd voor. Je begint met de Magesium Massage met scrub. De tweede afspraak is de 90 minuten durende behandeling met infrarood deken. Tot slot de Magnesium Energie Boost van 3 uur.

 

Je eerste Magnesium behandeling is de massage met scrub. Na een reiniging van de huid, wordt het lichaam gescrubd met Keltisch zout en magnesium. Hierdoor is de huid helemaal klaar om de magnesium tijdens de massage op te nemen.

 

De tweede behandeling is een massage en een pakking met magnesium gel. Na de reiniging wordt je hele lichaam ingemasseerd. Vervolgens lig je 30 minuten in de infrarood deken. Binnen deze tijd krijg je een gezichtsmassage.

 

De laatste behandeing is een echte Magnesium Boost. Beginnend met een voetbad met magnesium kristallen en een scrub van de voeten en onderbenen, vervolgen we dit arrangement met een massage. Nadat je helemaal bent ingemasseerd met magnesium gel, lig je 30 minuten in de infrarood deken. Je krijgt tijdens deze pakking een gezichtsmassage met Aloë Vera Magnesium Gel. De aloë vera geeft nog eens een extra verzorging van de huid. Afsluitend geniet je nog even na onder het genot van een magnesiumrijke smoothie en healty snacks.

 

Dit 3 in 1 Magnesium Massage Pakket bestel je makkelijk online. Na je bestelling kun je gelijk je eerste afspraak inplannen.

Liever even persoonlijk contact, dat kan altijd. We helpen je met goed advies en uitleg over het pakket. Daarna beslis je wat je wilt.

 

Prijs

€ 255,- bij betaling in één keer

€ 43,25 per maand bij betaling in 6 termijnen

 

 

 

 

 

Afspraak maken

  • Heb je al een 3 in 1 pakket, dan kun je hier je afspraak maken
  • Heb je nog geen pakket, dan kun je dat hieronder kopen en gelijk je afspraak maken